06-54 34 01 46 info@treekerwissel.nl

Tijdens de lammerperiode krijgen we ook regelmatig hulp van enthousiaste stagairs uit het hele land. Ze krijgen bij ons de kans om meer te leren over schapen en in het bijzonder de lammerperiode. Mede door de hulp van deze stagiairs verloopt deze periode zo goed mogelijk. We zijn ze dan ook ontzettend dankbaar!

Enkele stagiairs hebben dit jaar een video gemaakt van hun stageperiode bij de Treeker Wissel. Ben je benieuwd hoe het er tijdens de lammerperiode bij ons aan toe gaat en hoe de stagiairs hun stage bij ons hebben beleefd? Bekijk dan onderstaande beelden.

Julia Klok

Ik ben Julia Klok en ik volg de opleiding Dierenartsassistent Paraveterinair (sprint) bij Aeres in Barneveld. Samen met een klasgenoot heb ik mijn verloskunde stage gelopen bij de Treeker Wissel. Ik heb ontzettend veel geleerd over schapen, de lammertijd en hoe het er allemaal aan toe gaat. Daarnaast heb ik onwijs genoten van de stage, want ik vond het echt geweldig! Ik wil José dan ook hartelijk bedanken voor alles wat ze voor mij heeft gedaan. Samen met mijn klasgenoot heb ik leuke en leerzame filmpjes verzameld en hier hebben we een video van gemaakt.

Bekijk Julia haar filmpje:

Music: Dear Autumn
Musician: @iksonofficial

Melchior Sissingh

Ik volg de opleiding Bedrijfsleider Dierverzorging bij Aeres in Barneveld en voor deze opleiding moest ik een schapenstage doen. Als onderdeel van de stage en het verslag heb ik een vlog gemaakt. Tussen het harde werken door heb ik geprobeerd om zo veel mogelijk laten zien van hoe het werk er tijdens mijn stage uit zag. Ik heb heel erg van mijn stageperiode bij de Treeker Wissel genoten en volgend jaar ben ik zeker weer van de partij als vrijwilliger tijdens de lammerperiode!

Bekijk Melchior zijn vlog:

Ook stage lopen bij de Treeker Wissel?

Ieder jaar verwelkomen we weer een nieuwe groep stagiairs. Studeer je diergeneeskunde, dierverzorging, paraveterinair of volg je een andere diergerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een leerzame én gezellige stage? Tijdens de lammerperiode hebben we meerdere stageplekken beschikbaar (ook intern mogelijk). Informeer vooral!